Despre noi

Cu o experienta de peste 10 ani, DELI FOOD DISTRIBUTION are ca principal obiect de activitate importul si distributia de produse alimentare refrigerate, congelate si ambientale.

Portofoliul de produse acopera o gama variata de optiuni pentru clienti, incluzand produse din carne, lactate, panificatie, patiserie, legume-fructe, peste, dulciuri, conserve, produse bio si naturale, bauturi etc.

Partenerii producatori ai DELI FOOD DISTRIBUTION sunt jucatori importanti pe piata alimentara mondiala, cu facilitati de productie in Belgia, Franta, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Austria, Germania, Bulgaria, Grecia.

Clientii nostri pot fi regasiti in comertul modern si horeca, cu numar de locatii in continua expansiune, impreuna cu care dezvoltam sortimentatii permanente si sezoniere de produse, proiecte speciale de private label, produse in exclusivitate, pricing, consultanta.

Impreuna cu echipa sa de profesionisti, DELI FOOD DISTRIBUTION se dedica promovarii de specialitati si delicatese in Romania, cu servicii de inalta calitate si know-how international.